lördag 31 oktober 2009

nu är jag hemma

myser och gömmer mig lite här i min filt, så kanske inte någon ser mig....

Zic zac min blivande kompis

Det här är min kompis Zic Zac, han flyttar in i slutet av november. Det kommer bli superkul tykcer jag så får jag en kompis att leka med på dagarna.

Zac är chokladmaskad och jag är blåmaskad Helig Birma, han är född i augusti så jag är en månad äldre än Zac. Zac bor nu hos sin matte Gabriella utanför Jönköping från Liljebackens Heliga Birmor. Jag kommer från Raushöjdens Heliga Birma och de ligger utanför Helsingborg.

sömnig

såja nu har jag testat lådan, maten så nu spinner jag. Det var nog en lite jobbig natt tycker matte jag testade hur länge jag kunde hålla henne vaken med mitt pip. Ja de är ju trots allt nytt hem och första natten vart lite mycke på en gång så nu börjar jag bli lite sömnig o de är bra så kan jag sova i bilen till stockholm.

fredag 30 oktober 2009

lite hungrig

Åh nu börjar man vänja sig och plötsligt blev jag hungrig. Matte visste precis plötsligt stod de lite Royal Kitten framför nosen mmmmm

Nu känns de bra

Ciao Signe

Mitt namn är Zaga

Hej nu är allt klart och bestämt jag skall heta Zaga har matte bestämt, tycker att de känns bra fint namn som passar mig. Nu skall jag vila så kommer mer bilder senare.
Ciao Zaga

ankomsten


Har precis anlänt lite läskigt är de, bäst jag inte tittar...

torsdag 29 oktober 2009

på väg nästan

nu är matte på väg några mil kvar tills hon är i krokarna. Jag är docklite pirrig så hon får vänta tills imorgon när de är ljust ut så jag ser vart jag ska. Känns superkul vet att jag kommer få bästa tänkbara service och massor av kärlek.

Imorogn kommer de ockås upp lite nya fina bilder på mig!
Vi ses,
Mjau Signe

onsdag 28 oktober 2009

snart kommer jag.....

Matte är i fixar tagen allt skall hinnas med innan jag kommer nästan som julafton, mailen skall rensas, budgeten fixas. Men snart är jag på plats då kommer de massor av nya fina bilder på mig.

tisdag 27 oktober 2009

Zic Zac


Det är är min blivande kompis Zic Zac, han kommer flytta in till oss i slutet av November.
Det känns super kul och spännande framför allt så får jag sällskap eftersom matte jobbar på dagarna, hon hälsar att hon just köpt en radio till mig men nä vill hellre leka med Zic Zac på dagarna.

Tips till Matte

Nu är jag snart på väg! Jag vet att du haft Kasper och han blev ju 18 år så de var ju ett tag sedan han var liten. Inför min hemkomst kan du plugga på denna sida Att få hem en ny kattunge

Ciao M

Önskelista


Tror att matte planerar någon sorts Julkalender för mig.... hm om jag får önska så är dessa Fluffy Bunnys med på listan...

filmtajm!

Ha ha ha denna video om oss är ju för kul.... Katthyss

Mjau M

Hope & Glory


Mattes kompis Fredrik undrade om jag har fått mitt namn efter hans låt, ja de kan man säga för utan "Hope" finns ingenting.

Mjau M


3 dagar kvar

Nu är de bara 3 dagar kvar tills jag tar min väska och flyttar till Stockholm, vet att matte längtar otroligt mycket efter mig. Känns spännande att utforska nya marker.
Så idag kom vetrinären på besök och besiktigade mig resultatet är klart toppform vad annars.

Mjau M

söndag 25 oktober 2009

Kattlivet - Allt om katter

Miau, vill bara tipsa om denna fina Katt site som jag läser med spänning, sköna tips på schyssta leksaker & bra råd, fina katter har dom också. www.kattlivet.se
Mjau M

Cat lounge

Mjau friends,
har ni sett denna fantastiska sida www.catlounge.se, kul sida där du bland annat kan testa om du och matte är kompatibla. Tur för mig att min matte och jag var de!
// Miscia

Nu är de klart !

Nu är allt fixat, okej da de är en liten del som saknas i trädet och de skall vara 2 hängmattor. För att fixa de så måste matte skruva ner hela och börja om.... inte så sugen just nu så får bli en annan dag. Massor av leksaker, godis. Jag har en liten rese sandlåda skall ju trots allt resa 60 mil så kan vara svårt att hålla sig så länge.....

Nu längtar jag till mitt nya hem

Mjau M

That is what friends are for!






Det här är mina blivande kompisar de bor i Kungsängen hos min sk ' Gammel Matte' (dvs min mattes mamma) i rang så är det Chefen, Sigge, Filippa, Trixie & Felix.
Ett gäng som jag hoppas skall bli mina bästa vänner ser fram emot många sköna dagar framför öppna spisen tillsammans.

Matte på Galej!















Igår var de dags igen för gig som de kallas, de var engelska Muse (något för mig att tugga på.... he he) de var storlaget och spektakulärt.

Välkommen !

Hej !

Här är min blogg, det är matte som skriver ner mina tankar
och funderingar. Jag heter Raushöjdens Hope egentligen men matte kallar mig för Zaga. Jag har precis flyttat till Mariatorget i Stockholm.

Ciao
Zaga